пʼятницю, 2 березня 2018 р.

тиждень початкових класів

з 26.02. по 01.03 у школі проходив тиждень початкових класів.
У проведенні тижня взяв участь кожен учень,а вчителі доклали зусиль для забезпечення рівних можливостей для всіх дітей, незалежно від рівня їх навчальних досягнень.
Тиждень  пройшов під гаслом: "Кожен день у нас цікавий: веселий, плідний та яскравий."
26.02."Я у світі не один,що я знаю про тварин?" Під таким девізом пройшов перший день тижня- "День природознавства".
Цікаву вікторину,конкурси і ребуси підготувала вчителька 1 класу Подлесна А.П.Учні початкових класів були розділені на 2 команди "Натуралісти" та "Знавці природи".Кращі знання з природознавства показала II команда і отримала перемогу!
27.02.Другий день тижня був присвячений Королеві усіх наук- математиці.Вчителька початкових класів Власюк О.В. провела цікавий захід під назвою"Усний рахунок із задоволенням."Учні розв'язували віршовані задачі, розгадували математичні кросворди та ребуси.
Переможцями стала команда "Розумники".А найбільш активними математиками визнано Паламарчука А. та Вернигора М.(4 клас),Цимбал О. та Руренко С. (3 кл.) Гончарука О. (1 кл.)
28.02.ШтибкоК.П. підготувала і провела " День української мови". Команди "Розумників" та "Кмітливих" змагалися у розгадуванні кросвордів, метограм, ребусів,показували свої зання прислів'їв, приказок, загадок.
Найактивнішими були учні 4 класу: Паламарчук А. та учень 1 класу Гончарук О.
01.03.Цікаво та змістовно проведено "День казки,який провела вчителбка  3класу Цимбал В.В. ".Мабуть, на Землі немає людини,яка б не любила казок. Адже, змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати.У казках просляється сміливість,мудрість,прагнення до спаведливості.Вона посідає важливе  місце у громадянському вихованні.
Учні із задоволенням приймали участь у вікторині, відгадували загадки,впізнавали героїв українських казок.
Вчителька Власюк Н.В.організувала виставку з образотворчого мистецтва та трудового навчання "Кращі  листівки до 8 Березня". Учні постаралися і представили справжні витвори мистецтва.











Немає коментарів:

Дописати коментар